VvE Beheer

VvE Beheer. Uw meerwaarde: 

Met mijn kennis, jaren lange ervaring en relaties in de bouwnijverheid zal mijn inzet absoluut een meerwaarde opleveren voor de totale Vereniging van Eigenaars. Door deze bovenstaande factoren ben ik in staat om onafhankelijk, zowel bouwkundig als financieel, het beheer te voeren van de VvE.  

Tevens beschik ik over de gewenste management kwaliteiten, welke vaak in een VvE van pas kunnen komen. Geregeld zullen zeker bij aanzienlijke onderhoudsuitgaven, de leden van de vereniging op een lijn gebracht moeten worden. Bij “slapende VvE’s” komt deze meerwaarde goed van pas.

Door mijn inzet, worden de kosten van de investering ruimschoots terug verdient. Ik kan een juiste afweging cq beoordeling te maken van de geoffreerde kosten van aannemers en onderaannemers. Dit zal ongetwijfeld een voordeel opleveren voor de totale uitgaven van de VvE. Bij een VvE waarbij het onderhoudsplan en de reserveringen voor uitgaven goed op orde is, zal dit een waarde vermeerdering opleveren bij verkoop van het appartement. Het opbouwen van een reservefonds is per 1 mei 2008 een wettelijke verplichting voor de leden van de VVE’s.

“Last but nut least” ben ik gefocust op service en kwaliteit. Logisch, want ik ben uit op een langdurige relatie waarbij deze voorwaarden onontbeerlijk zijn.

Al met al wordt, door mijn inzet de samenhorigheid in de VvE vergroot, waardoor het woongenot toeneemt.

Werkzaamheden VvE Beheer

a.       Technisch beheerDe bramen symboliseren de leden van de VVE, de tak waar ze aanhangen het beheer van de VVE. Die tak, dat ben ik. Tevens symboliseren de bramen de relatie tijdens een bouwproces, de tak waar ze aanhangen, het communicatiemiddel. Die tak, dat ben ik.

b.       Financieel beheer

c.       Aanvullend beheer

d.       Wat doet de VvE zelf